Producten waar we trots op zijn

Voor elke tuin, smaak en wens bieden we een passende product combinatie. Wilt u robuust, natuurlijk of extra zacht kunstgras? Wordt er op gevoetbald of wilt u een siergazon? U vindt uw ideale grasmat in onze uitgebreide collectie. Wij adviseren er graag de passende ondergrond bij.

Hieronder presenteren we de kunstgras range voor 2020 met omschrijving en prijs per m2.
Voor al onze producten geldt:

  • Garen: PE monofilament met PP rootzone
  • Backing: PP met fleece, 160 gr.
  • UV bestendig
  • 100% Europees product, vrij van metalen en gifstoffen

Heeft u interesse in ons kwalitatieve kunstgras plan dan direct een afspraak met ons in. We bezoeken u persoonlijk en nemen stalen van het kunstgras mee. We meten uw tuin op en maken veelal direct bij u aan tafel een passende offerte. Mail: office@familygrass.nl of bel: 0412-623507.

 

ProductPrijsTechnische beschrijvingOmschrijving van het product
Semya€42,95 per m245 mm poolhoogte,
8 verschillende kleuren.
De Semya van FamilyGrass is ons meest natuurlijk ogende product. Door de grote steken met 30 draden, verschillende vormen garen en 8 verschillende kleuren is de Semya een mooie, volle mat die niet van echt gras te onderscheiden is. De Semya heeft weinig tot geen glans en ziet er door de diverse garens en kleuren wellicht zelfs beter uit dan natuurgras.
Aiga€39,95 per m250 mm poolhoogte, 8 verschillende kleuren. De Aiga van FamilyGrass is met 50 millimeter poolhoogte een zeer hoog en luxueus product. Door een combinatie van non directional V-shape, C-shape en Oval shape garens in één steek te gebruiken, hebben we een zeer natuurlijke mat ontwikkeld met een frisse kleur. Ondanks zijn hoogte kan deze Aiga zeker een stootje hebben.
Rodina€36,95 per m235 mm poolhoogte, 4 verschillende kleuren. De Rodina is een wilde, realistisch uitziende grasmat met een poollengte van 35 millimeter. Door de wilde structuur is er bijna geen vleug te bespeuren en dit geeft, samen met de vorm van het garen en de diverse kleuren, een natuurgetrouw uiterlijk. Ook is de Rodina bijzonder goed geschikt voor intensief gebruik. Geen probleem om hier kinderen en of huisdieren dagelijks op te laten spelen.
Ohana€33,95 per m2 36 mm poolhoogte, 4 verschillende kleuren. De Ohana van FamilyGrass is ons zachtste product. Door de grote hoeveelheid garen en de zachtheid van dit garen is de Ohana ideaal om op blote voeten door de tuin te lopen. De mooie donkere kleur geeft dit product een rustige en verfijnde uitstraling. De Ohana is niet alleen mooi om naar te kijken, maar voelt ook bijzonder prettig aan.
Banja€30,95 per m230 mm poolhoogte, 4 verschillende kleuren. De Banja van FamilyGrass is een stevig product, ideaal voor een tuin die goed gebruikt wordt door kinderen of huisdieren. Door de vorm van de vezel, een maanvorm met extra verdikkingen erin, hebben we een mat kun creëren die, ondanks zijn sterkte, toch zeer aangenaam aanvoelt. De Banja is de robuuste speler in onze familie – kort en krachtig.

Voel ons kunstgras met blote voeten

Wilt u de verschillende soorten kunstgras zelf ervaren? Maak dan een afspraak met een van onze FamilyGrass experts. Hij neemt stalen van onze kunstgrasproducten mee, zodat u de verschillen kunt zien én met blote voeten kunt voelen.

 

Advies in ondergrond

De juiste ondergrond zorgt voor langer plezier van uw kunstgrasgazon. Vaak leggen we kunstgras op brekerzand of menggranulaat, al dan niet in combinatie met een shockpad voor nog meer comfort. Innovatief is onze duurzame Base Panel, ontwikkelt voor bijzonder veel wateropslagcapaciteit, met valdemping en geschikt om direct op zwarte aarde te leggen.

Net als bij ons kunstgras wordt ons advies betreffende de ondergrond gebaseerd op de bodemkwaliteit van uw tuin, de toepassing en uw wensen. Uw wensen zijn bijvoorbeeld:

  1. extra valdemping bij speeltoestellen
  2. goede drainage, ivm wateroverlast
  3. geen pootafdrukken van uw tuinmeubilair
  4. duurzame oplossing
  5. kunstgras voor slechts enkele jaren

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij leggen de verschillende mogelijkheden aan u voor.

 

Van ontwerp tot tuinaanleg

Vindt u het prettig als we alles regelen voor uw tuin, van ontwerp tot tuinaanleg? Dan nemen we met plezier de rol van hoofdaannemer op ons. Wij zijn uw contactpersoon en schakelen met tuinarchitecten en hoveniers om uw tuin compleet naar uw wens in te richten.