Referenties

Superblij!

Wij zijn superblij met het prachtige resultaat! Zó mooi hadden we het echt niet verwacht. We zijn zeer tevreden over de werkwijze van Mark, Rob en Tim: correct, vriendelijk en ze werken enorm hard door. Zélfs als het flink regent. Zowel Mark als Rob stonden open voor onze vragen/opmerkingen en hebben probleempjes prettig opgelost. Dit prachtige grasveld is met vakmanschap aangelegd. Chapeau!

Onze complimenten voor jullie mooie bedrijf en vooral voor de keurige werkwijze en accuratesse. We zullen Family Grass zeker aanbevelen bij belangstellenden.

Mevr. E. Alting Prinsenbeek / 29-04-2020

Voor iedereen een aanrader

In Engeland hadden we kunstgras van Easigrass. Dat lag er al 7 jaar en bleef er als nieuw uitzien. Toen wij naar Nederland verhuisden was de tuin prachtig aangelegd maar niet kindvriendelijk genoeg. Er was veel beplanting en verder tegels.

Door onze goede ervaring hebben we contact opgenomen met FamilyGrass (voorheen Easigrass Nederland). Ze konden al snel aan de slag en hebben de trampoline ook geïnstalleerd.

We zijn heel erg blij met het kunstgras. En onze kinderen ook! Ze kunnen spelen, voetballen, rollebollen, een tent opbouwen… Het is heerlijk zacht en na regen na 20 minuten alweer droog. Af en toe een bezem erover voor de gevallen blaadjes en het ligt er weer netjes bij. Voor iedereen een aanrader, maar zeker met kinderen.

Caroline Den Haag / 06-04-2020

Nog beter dan verwacht

We wisten al wel dat we kunstgras wilden, omdat ik mezelf geen gras zag maaien. Ons bezoek aan Tuin Idee in de Brabanthallen heeft die wens alleen maar versterkt. We kozen voor FamilyGrass, maar tijdens het offertegesprek was de tekening niet wat we ervan verwachtten. We hebben nog ander gras bekeken, maar niemand kan tippen aan de kwaliteit van het kunstgras van FamilyGrass. Gelukkig gaven we hen een tweede kans en is ons vervolggesprek positief verlopen.

Het leggen van het kunstgras is mooi op tijd en goed gegaan. Er kwamen goede vakmannen. Weinig woorden, maar harde werkers en goede uitleg.
De uitstraling van het gras is nog beter dan we verwachtten: de kleur, de benadering van echtheid, hoe het erbij ligt… Het resultaat is goed. Ons gras is nu zo mooi, je zou er eigenlijk geen mensen op willen laten lopen, grapt mijn vrouw.
Aan een ieder die kunstgras wil, zullen we Family Grass aanraden.

Folkert de Hoop Bant / 02-04-2020

Is het geen echt gras?

Onze buurvrouw was op de beurs Tuin Idee FamilyGrass tegengekomen en vertelde ons dat ze zulk mooi kunstgras had gezien. We hadden al langer plannen voor kunstgras en hadden de nodige documentatie in huis. Maar we hebben toen FamilyGrass gebeld en Kevin kwam langs met stalen. Het was gelijk goed. Andere aanbieders vielen in dezelfde prijsklasse en we hebben nergens anders meer geïnformeerd.
We vroegen ons wel af of ze kwamen leggen in deze coronatijd. Kevin legde uit onder welke omstandigheden ze hun werk konden blijven doen. De voortuin was geen probleem, maar helaas kon ik hen dus geen koffie aanbieden.

We hebben leuke opmerkingen gehad over het kunstgras in onze voortuin. Zo wilden onze 3 grote kleinzonen maar niet geloven dat het geen echt gras is.
We zijn goed tevreden!

Dhr. Van Dijck Venray / 26-03-2020

Het is luxe

De rabatdelen in mijn patio werden groen en ik gleed erover uit. Toen ik op de Excellentbeurs in Ahoy groen kunstgras zag, hield ik Familygrass aan omdat ik geen groen wilde. Er waren heel veel kleuren tapijt.

Ik koos voor grijs en topmannen hebben het lekker snel en heel netjes gelegd. Het ziet er luxe uit. Het is ook luxe: heerlijk aan je voeten! Dat had ik niet verwacht, maar komt door de verende onderlaag.

Ik woon aan het water en mensen die voorbijkwamen, vonden het zonde dat ik van de houten vlonders af wilde. Maar nu het grijze kunstgras er ligt, hoor ik alleen maar: “Wat gaaf!” en “Misschien wil ik dat ook!”

Jeanet Voermans Brielle/ 20-03-2020

Netjes en snel, daar hou ik wel van

De tuin was meer mos dan gras en met een eigen bedrijf heb ik niet zoveel tijd. Vroeg weg, laat thuis, dan moest ik op zaterdagmiddag nog eens het gras maaien.

Ik wilde eigenlijk alleen tegels in de tuin, maar met die ik mooi vind, werd het veel te duur.

Family Grass heeft toen de hele tuin aangelegd met tegels en kunstgras en ze hebben het keimooi gedaan. Ze hebben snel en net werk geleverd, daar hou ik wel van! Nu hopen dat het netjes blijft, maar die garantie hebben we wel gekregen.

Ali Tapia Oss / 03-08-2019

Topmensen

Ons bevalt kunstgras goed en het voorkomt dat de hond gaat graven. Maar het onze was verouderd en we wilden het vervangen.

We kennen René goed, dus hij heeft Family Grass gelegd en de vorm aangepast. We merken meteen dat dit veel betere kwaliteit is, want zelfs de hond ligt er graag op. Dat zegt wel iets, want dat was bij het vorige wel anders! Het kunstgras is mooi en ziet eruit als vers, jong gras. Ook nu het buiten warm is, kun je er gewoon op blijven lopen.

Eigenlijk is iedereen kunstgras van Family Grass aan te raden. Goede kwaliteit en er zitten een paar topmensen; het totale plaatje klopt. Je kunt het ook gewoon eens gaan voelen bij Coppelmans (Oss)!

Kristel van de Elzen Oss / 01-07-2019

Zachter dan gewoon gras

Geen groene vingers en dan telkens maaien? Gras is niet ons ding. Maar voor de kinderen wilden we wel lekker gras.

Wij hebben Family Grass de hele voor- en achtertuin aan laten leggen, inclusief tegels. We waren meteen helemaal klaar. Ze waren vriendelijk, netjes, overlegden en dachten mee. En het bevalt super!

Geen onderhoud en het ziet er goed en strak uit; je ziet het verschil met kunstgras uit de bouwmarkt en het is zachter dan gewoon gras. Ik loop er graag met blote voeten op.
De kleur breekt de tuin en er wordt geen gras meer naar binnen gelopen.
De tuin is een wereld van verschil!

Angelique Wessels Zwolle/ 24-06-2019

Ook mijn klanten reageren enthousiast

We zagen Family Grass op de beurs Tuinidee en vroegen aan verschillende leveranciers een offerte. Family Grass was de eerste en enige met een serieuze reactie. Ze dachten mee en alles werd goed voorgesproken. Er waren dan ook geen verrassingen achteraf.

Omdat je maar een klein stukje kunstgras van te voren ziet, waren we wel benieuwd hoe het er in het groot uit zou zien. Het is super gelegd, ziet er mooi uit en we zijn heel tevreden.In mijn showtuin voor stijlvolle tuinmaterialen (www.gardengames.nl) reageren klanten al even enthousiast op het kunstgras. Ik maak overal reclame voor Family Grass!

Christa Korsten Schijndel / 12-06-2019

Totaalpakket

We zochten kunstgras van mooie kwaliteit en hadden bij bedrijven staaltjes opgevraagd. Tot we op Facebook Family Grass voorbij zagen komen. We hadden vlug een afspraak en kregen veel uitleg. Het gras zag er realistisch uit en de prijs was voordelig ten opzichte van andere.

We kozen voor Family Grass, vanwege de kwaliteit, prijs, vriendelijke benadering en het totaalpakket. Dus niet alleen het gras leggen, maar ook al het werk eromheen.
Vriendelijke mannen kwamen al snel het kunstgras leggen en lieten alles netjes achter. De border is smaller geworden dan we dachten, maar daar is vast een goede reden voor.

We kunnen het zwembad opzetten zonder dat het gras kapot gaat. Voor een druk gezin is kunstgras ideaal. We hoeven niet te verticuteren of maaien en de hond kan niet meer graven!

Martine Creuwels Eijsden / 06-06-2019

Supertevreden

Ik ben supertevreden over hoe het kunstgras is gelegd. Prettige mensen en het is fijn gegaan. De hond ligt heel de tijd te rollen in het nieuwe gras!

Mevrouw Van de Gronden Zeist / 13-04-2019

Aanrader

Ons gras werd lelijk door mos en onkruid. Het vergde veel onderhoud en moest in de zomerdagen ook constant gesproeid worden. Na 2 keer het natuurlijke gras te hebben vervangen, hebben we kunstgras laten leggen.

Op de beurs in Utrecht hadden we Family Grass al gezien: mooi gras, veel keuze en professioneel. De mensen die het gras kwamen leggen, waren sympathiek, gaven van tevoren uitleg en kwamen hun afspraken na.

We hebben nu een mooi zicht, het gras is niet van echt te onderscheiden en de tuin lijkt zelfs groter. Kunstgras van Family Grass is een aanrader: praktisch, mooi en makkelijk. De blaadjes die er van de bomen opvallen, veeg je zo weg met een bezem. Zelfs dat gaat makkelijker dan bij natuurgras!

Van een tevreden klant Rhoon / 26-02-2019

Perfecte tijdsplanning

Thuis had ik al kunstgras liggen. Het gemak, het ziet er altijd mooi uit en de kinderen die nooit in de modder hoeven te spelen… dat wilde ik ook bij mijn tweede huis.

Ik vroeg bij verschillende bedrijven een offerte aan. Ondanks dat Family Grass niet de goedkoopste was, gaven de website en de duidelijke offerte me wel het beste gevoel.

De vriendelijke mensen van Family Grass maakten goede afspraken met de beheerder van de camping. Ze hebben de hele tuin aangelegd, inclusief bestrating en beplanting, waarbij ik niet aanwezig hoefde te zijn. De tijdsplanning was perfect en het gras ligt er prima bij.
De beheerder is zelfs trots op mijn tuin en noemt het een voorbeeld voor anderen!

Silvya de Jong Enschede / 11-12-2018

Easi Base Panels voor droge voeten

Wij wonen in Amsterdam Oud-West, wat bekend staat om hoog grondwater en weinig zon. Je kon de tuin niet in, omdat het een grote modderbende was. Na 3 keer een nieuwe grasmat was ik er klaar mee.
Bij de buren had Family Grass kunstgras gelegd en zij waren er blij mee. Vanwege de natte omgeving adviseerde Family Grass het gebruik van Easi Base Panels.

We zijn zeer tevreden over de nette manier van leggen. Het ziet er niet uit als kunststofspul en is prettig begaanbaar. Al met al zijn we positief over de kwaliteit en hoe het is gegaan.

Paul Brand Amsterdam / 28-11-2018

Praktisch onderhoudsvrij

De entree van ons huis was altijd rommelig door het achterstallige onderhoud van de tuin. Dat was niet fijn aankomen. Daarom hebben we 70 m2 kunstgras laten leggen, zodat het altijd netjes is en je geen troep naar binnen loopt.

Family Grass heeft ook een deel van de tuin meteen aangepast. Daar liepen we tegen wat verzakkingen aan, maar dat heeft het team netjes opgelost. Het kunstgras oogt kwalitatief mooi en is praktisch onderhoudsvrij. Precies wat ons doel was.

Laurens Deurhof Versselder / 20-11-2018

Zelfs ons voetbalgezin is enthousiast

Omdat we aan een weiland wonen, zat ons gras vol onkruid. We wilden volgend jaar graszoden leggen, tot ik Family Grass op de Libelle Zomerweek zag. Ik had nog nooit aan kunstgras gedacht en nu maakte ik zelfs een afspraak! In ons voetbalgezin werd ik uitgelachen, omdat zij alleen het sportveld kennen en ‘dat ziet er niet uit in de tuin’. Maar toen René de stalen naast ons echte gras legde, was iedereen enthousiast.

Family Grass ontwierp de tuin en legde deze aan, incl. bestrating en plantenbakken. De vierdaagse planning werd een vijfdaagse, maar het was leuk om mee te helpen en het zijn prettige mensen. Ze hebben netjes gewerkt en het resultaat is heel mooi.

Roelie Reimink Lemelerveld / 11-10-2018

Keurig personeel

We hebben geen verstand van gras en in onze moderne tuin lag een lelijk gazon. Nu er kunstgras ligt, is het mooi groen. Het ziet er natuurlijk uit én het scheelt een hoop werk. Nu hoeven we alleen nog maar de blaadjes eraf te halen.

Tijdens het leggen hoefden we er niet bij te zijn. Het is dan een prettig idee dat keurig personeel in je tuin bezig is. Het gras lag in 1 dag, met een heel mooi resultaat. Alles ging correct en is netjes afgehandeld. We zijn zeer tevreden.

Van een tevreden klant 13-08-2018

Paar jaar eerder moeten doen

We hebben nog nooit zoveel in de tuin gezeten als nu. Eigenlijk hadden we al een paar jaar eerder kunstgras moeten laten leggen. Met meer groen is het fijner en mooier in de tuin.

Gewoon gras was teveel werk. Ik wilde niet elke week hoeven maaien. René sprak vol passie over Family Grass en ik las op internet goede recensies. We werden overtuigd, omdat het gras kwalitatief goed voelde.
Daarna konden we moeilijk kiezen. Uiteindelijk werd het, met oog op de kinderen, Belgravia omdat dat het zachtste aanvoelde.
Het leggen zelf ging perfect. De mensen waren vriendelijk en ruimden alles netjes op. ’s Avonds lag er opeens kunstgras in de tuin!
Onze verwachting is uitgekomen.

Peter van der Aa Chaam / 11-08-2018

Eerlijk, open en vakkundig

Op internet las ik dat Family Grass gestart was in Engeland en inmiddels in meer landen gevestigd is. Dat gaf me gelijk vertrouwen en toen René langskwam, klopte het helemaal. Zo eerlijk, open en vakkundig … het klikte.

Tijdens het leggen, werkten ze netjes en dachten ze steeds mee. Op de plek waar ons zwembad komt te staan, hebben ze het gras keurig waterpas gelegd. Ook strooiden ze extra zand op die plek, zodat het kunstgras weer makkelijk netjes overeind staat als we ons zwembad opruimen.

We hebben kunstgras genomen vanwege het onderhoudsgemak. Maar nu voelen we met blote voeten dat het eigenlijk ook prettiger is dan echt gras. Lekker zacht, prikt niet en ook bij een hoge buitentemperatuur kun je prima over het gras lopen.

Jeroen Vink Elst (Gelderland) / 03-08-2018

Oog voor de klant

De tuin is verdeeld in drie kleinere delen, waardoor het steeds een heel gesjouw was met de maaimachine. Kunstgras maakte daar een einde aan. Het heeft een mooie uitstraling en…. is altijd groen!

De mensen van Family Grass doen wat ze zeggen en werken met oog voor de klant. Het leggen gaf weinig rommel en er was een luisterend oor voor opmerkingen.

Oog voor de klant Waddinxveen / 02-08-2018

Het geld waard

Het kost veel tijd om je grasveld mooi te krijgen en die hebben we niet. Onder het zwembad broeide dan een ‘megagraancirkel’ in ons gras die we met veel gedoe een keer weg kregen. Maar ik was anti-kunstgras, omdat het niet echt leek.

“Er is nieuw kunstgras,” zei mijn man. Eerst zien en dan geloven… René kwam vrijblijvend langs met 5 stalen en het zag er inderdaad natuurlijk uit. René vertelde eerlijk over de voor- en nadelen.

Alles is vlekkeloos verlopen en keurig opgeleverd. Ze hebben een boom uitgegraven, een klimrek eruit gehaald, allemaal zonder gedoe en geklaag.
Het is niet goedkoop, maar nu vind ik het zijn geld echt waard. Het kunstgras voelt heel fijn en er wordt veel op gespeeld.

Ines Posthuma De Meern / 13-06-2018

Minder last van hooikoorts

Onze tuin ligt de hele dag in de zon. We hebben alles aan ons gras gedaan, maar het bleef kapotgaan. We wilden niet alleen bestrating en dus kozen we voor kunstgras (Easi Mayfair) en daar hebben we helemaal geen spijt van.

Alles is goed gegaan, goed op tijd en tussen het moment van kiezen en leggen, zaten maar 2 weken.

Nu hoef ik ook niet meer te maaien gelukkig, want ik heb last van hooikoorts. Ik ben er superblij mee.

Sylvi Megens Oss / 12-06-2018

Natural green and soft

We wanted a green garden, but didn’t have enough time to keep it green. We have chosen for artificial grass as a compromise, but it was very important to us that we didn’t get a fake look.

We found Family Grass on the internet and René visited us with some samples. We were surprised how natural green it looked and how soft it felt! René also had some good ideas about the garden design, so we outsourced the garden renovation to Family Grass.

The implementation should take 2 days, but unfortunately there were some troubles with the fence and it took 2 weeks. But René and Mark were helpful and the garden is beautiful. Now we spend more time outside. It was an investment, but worth the money.

Luca Sottani Purmerend (Expat from Italy) / 11-05-2018

Rohit – Amstelveen

“We are traveling a lot and Family Grass has a good solution with an easy installation in 1 day. René showed us samples and it was exactly what we liked. I have 2 young daughters and don’t have much time to maintain natural grass. Besides that, artificial grass is much cleaner coming into the house. It looks good and keeps looking good. I’ll be happy to recommend Family Grass.”

Rohit Amstelveen (expat from India)

Adriana – Amsterdam

“We choose for artificial grass to have less trouble. I am bad with plants and this is always green. We saw a design on Facebook and the owner of the garden recommended familygrass. René understood what we were looking for and took care of a complete new design for the garden, artificial grass included. All my friends like our garden!”

Adriana Amsterdam (expat from Moldavia)

Thanaya – Amsterdam

“Our garden is only accessible via our house. We didn’t want any sand on the floors during installation. We asked 3 or 4 artificial grass companies and only Family Grass could do it on this condition. Everbody with dogs or children should have it. No mud inside, kids can play without getting hurt and the grass drys up very fast after a rain shower. We would definitely recommend Family Grass.”

Thanaya Amsterdam (expat from Austria)

Mooie, gemêleerde grassprieten

René van Family Grass nam op basis van onze wensen 4 kunstgrassoorten mee. Uiteindelijk hebben we de Mayfair gekozen, omdat deze mooie, gemêleerde grassprieten heeft en het fijnste aan onze voeten voelt.

Onze tuin werd op dat moment al onder handen genomen, maar gelukkig kon het kunstgras op korte termijn gelegd worden. Mark en Rob gingen professioneel te werk en je zag dat ze iets moois wilden afleveren. Na twee middagen waren ze al klaar.

Nu we kunstgras hebben, kijk je heel mooi en rustig naar buiten. Een strakke grasmat, fris en groen, in plaats van dorre of zwarte plekken, mos en onkruid. En kunstgras blijkt nog een voordeel te hebben: het geeft geen groene vlekken. Onze kleine dochter kan met haar zondagse kleren in de tuin spelen!

Erik ter Braak Oss / 01-05-2018

Altijd een nette tuin

Ik was heel benieuwd hoe onze kunstgrasmat eruit zou zien als hij wat langer ligt. Hij heeft deze winter prima overleefd en ziet er nog hetzelfde uit. Ik ben er heel blij mee.
We zijn vaak weg en wilden een makkelijke tuin, zodat je anderen niet hoeft lastig te vallen als je er niet bent. We hadden eerst steentjes liggen, maar kunstgras is eigenlijk veel fijner voor onze jonge kleinkinderen en vraagt óók geen onderhoud. Ze kunnen er lekker op spelen en het voelt niet als plastic. Het is lekker zacht aan hun blote voeten.
Het leggen was zo gebeurd. Het zand werd uitgegraven en afgevoerd door familygrass. We hebben er niets voor hoeven te doen. We waren zelfs niet eens thuis. Nu hebben we altijd een mooie grasmat en een nette tuin. Ideaal!

Marion de Gier Oss / 08-03-2018

Mooier dan echt gras

Na jaren besloten om voor kunstgras te gaan. Op advies van Rene gekozen voor de nieuwe Mayfair en geen spijt. Ziet er uit als echt gras, maar dan mooier. Bedankt!

Sharina Amstelveen / 17-06-2017

Fijn gesprek en goede service

Na een prettig adviesgesprek gekozen voor de Mayfair. Het installatieteam bestaat uit fijne mensen die onze tuin in 1 dag gelegd hebben.
Het ziet er keurig uit, wij zijn klaar voor de zomer!

Jasper Oss / 26-05-2017

Snelle service

Blij met mijn nieuwe tuin! Complimenten voor de snelle service. Top.

Linda Amsterdam / 09-05-2017

Zacht gras

We hebben veel plezier van onze tuin. Het gras voelt zacht aan en ziet er schitterend uit. De kleinkinderen liggen er ook graag op. Blij dat we voor familygrass gekozen hebben. Snelle en correcte service. Bij ons ligt de Belgravia, voor ons de mooiste kleur.

Mevr. Van Nieuwkerken 05-04-2017

Professional service

A big thank you to the team at Family Grass™! A real professional service and a wonderful end result! As a British Expat living here for 16 years it was such a pleasure to do business with all the guys at Family Grass™.
I would recommend them to anyone! Well done guys and thanks for doing such a great job!

E.S. Cat and Dog Shelter Project, Sharjah