Het FamilyGrass Netwerk

Wij zijn trots op het kwaliteitsniveau dat wij leveren en de erkenningen die we hiervoor hebben ontvangen. Omdat ons streven is om waar dan ook ter wereld voor onze klant de meest professionele partner te zijn in de kunstgras sector, zijn wij zeer zorgvuldig in het kiezen van partners die zich in ons netwerk mogen aansluiten.

Herkenbare kwaliteit

Al onze partners zijn bedrijven met kwaliteit hoog in het vaandel en zij hebben hierdoor al een uitstekende lokale reputatie opgebouwd voordat ze zich bij ons kunnen aansluiten. Daarnaast zorgen we dat iedereen in ons netwerk waar nodig in-house getraind wordt in de best mogelijke installatieprocessen. Niet alleen de producten veranderen jaarlijks, maar ook de installatiemethoden worden steeds verder geperfectioneerd en wij vinden het belangrijk om onze kennis en kunde binnen het netwerk continu te verspreiden en te bundelen.

De kunstgrasproducten uit onze range zijn allemaal door ons ervaren designteam ontworpen, zo kunnen wij ervoor zorgdragen dat we altijd de laatste nieuwe producten voeren met de beste garens en productietechnieken.

Partner worden?

FamilyGrass staat open voor franchisenemers. Dus bent u hovenier en herkent u zich in het beschreven profiel, maakt u graag tuinen waar mensen van het begin tot het eind zorgeloos van kunnen genieten, stuur een mail met enige introductie over u en uw bedrijf naar ons hoofdkantoor via rene@familygrass.nl t.a.v. dhr. Rene van Hinthum, en hij zal graag een afspraak met u maken om deze fantastische kans met u te bespreken.