Over ons

Waar staat Family Grass voor

Kwaliteit

Kunstgras van Family Grass wordt door onze eigen productspecialisten ontworpen en exclusief voor Family Grass dealers geproduceerd. Ons kunstgras is zo mooi dat het haast niet van echt te onderscheiden is.

Onze Family Grass gecertificeerde installateurs zijn uiterst zorgvuldig en deskundig. Wij adviseren u graag over onze producten, passend bij uw wensen, smaak en bodemkwaliteit. Deze combinatie van producten, expertise en vakmanschap zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van ons kunstgras in uw tuin.

Betaalbaar

We staan zelf aan de tekentafel en werken met de beste productiebedrijven (in Europa). Doordat we een sterke productrange hanteren en deze voor onze wereldwijde partners groot inkopen kunnen we concurrerende prijzen hanteren met de beste producten. Bekijk onze producten hier.

Snel

Nederland is het transportland van Europa. Ook voor Family Grass wordt de distributie voor Europa in Nederland geregeld. Zodoende beschikken wij over een gezonde voorraad dichtbij huis. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en uw tuin in een kort tijdsbestek opleveren. Zien wat wij voor anderen gedaan hebben? Bekijk hier onze voor en na foto’s.

Aanleg en ondergrond

Onze Family Grass installateurs zijn zorgvuldig en deskundig opgeleid omdat een goed aangelegd kunstgras niet alleen mooi is maar ook langer mee gaat. De juiste ondergrond draagt bij aan de kwaliteit en het behoud van uw kunstgras. Afhankelijk van uw bodemkwaliteit en gebruikerswensen bepalen wij met u de ondergrond. Veelal leggen we ons kunstgras op wit zand, granulaat of lava, al dan niet in combinatie met een shockpad voor nog meer comfort. Uw wensen kunnen bijvoorbeeld extra valdemping zijn bij speeltoestellen of goede drainage in verband met zeer natte ondergrond. Onze specialisten adviseren u graag. Op Family Grass kunstgras, gelegd door onze specialisten, geven wij 10 jaar garantie.

Tuinontwerp

Graag nemen we u alle zorgen uit handen en nemen we ook met plezier de rol van hoofdaannemer op ons. U heeft één contactpersoon en wij zorgen (met ons netwerk aan leveranciers of uw eigen tuinman) dat niet alleen het kunstgras gelegd wordt maar ook het straatwerk of zelfs de complete tuinaanleg erbij. Indien gewenst schakelen we met onze eigen tuinarchitecten en hoveniers om uw complete tuin naar uw wens te maken.

Wilt u ook het gemak van Family Grass ervaren net als vele tevreden klanten voor u, neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers voor een offerte op maat.

Uitgebreid assortiment

Bij Family Grass hebben we voor elke unieke toepassing de beste producten, zo kennen we verschillende producten voor siertuinen, maar hebben we ook producten speciaal voor op balkon, speelplaatsen of sportvelden.

De producten van Family Grass zijn zo samengesteld dat ze voor verschillende toepassingen geschikt zijn. Kunstgras bestaat uit garen (Polyethyleen) dat getuft wordt op een doek met een verstevigde onderlaag. Door te variëren en combineren van garens, het aantal steken, het doek en de onderlaag, hebben we een sterke productenrange samengesteld voor elke toepassing.

Family Grass range: de beste producten die er op de markt te verkrijgen zijn. Varierden van 25 tot maar liefst 45 millimeter hoog en zeer zacht. Door de toevoeging van kroesgaren is het niet van echt te onderscheiden. De nieuwste generatie garens die gebruikt worden zorgen ervoor dat de vezels mooi overeind blijven staan. Wanneer onze producten door een van onze professionele installateurs bij u in de tuin aangebracht is, zal zonder twijfel de hele buurt jaloers op u zijn!

Klik voor de uitleg over onze topproducten hieronder.